Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Diegóval pótolnák Lampardot a Stamford Bridge-en

2008.03.12
A londoniak továbbra sem tudták rávenni Frank Lampardot arra, hogy hosszabbítsa meg jövő nyáron lejáró szerződését. Márpedig egy szabály szerint egy évvel a szerződés lejárta előtt átigazolási díjának töredékéért felbontathatja kontraktusát klubjával, és így szabadon igazolhatóvá válik. Bár a londonaik folyamatosan cáfolják Lampard távozási szándékát, ám egyelőre nem sikerült rávenni a középpályást a szerződés aláírására.

Már csak hónapjai vannak a klubnak megtartani egyik legfontosabb játékosát, vagy megkeresni utódját. Ugyanis egy, a klubhoz közelálló forrás szerint a Chelsea szívesen szerződtetné a Werder Bremen futballistáját, Diegót, aki teljesítményével Európa élcsapatai javának felkeltette az érdeklődését. A hírek szerint a Chelsea 35 millió fontot sem sajnálna a brazilért.

- Frank az egyik leglojálisabb játékosa a klubnak, hihetetlen, hogy még nem írta alá új szerződését. És persze ismerjük azt a szabályt is, amely szerint a nyáron távozhat a csapatból – nyilatkozta a lapnak egy magát megnevezni nem kívánó alkalmazottja a Chelsea-nek.

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.