Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Drogba és Sheva megy, Benzema pedig jön?!

2008.03.09
Állítások szerint Drogba Mourinhot fogja követni a nyáron, ha Milanóba megy José, akkor akár "újra" Shevával játszhat Didier. Viszont az is a lapok közt van, hogy Drogba és Mourinho spanyol földön köt ki, míg Andriy visszatér régi kenyéradójához, az AC Milanhoz.

Shevchenko, mint azt mindenki tudja róla, hogy óriási pazarlás volt érte áldozni 40 millió eurót 2006 nyarán. Ennek itt is a következménye, ma már csupán 10 millió fontért bárki megszerezheti.

Viszont a vezetők úgy vannak vele, hogy egye-fene azt a pénzt amit Benzamáért kérnek. Hisz ő még csak 20 éves, és már nemzetközileg is elismert futballista. Ha szép karriert futna be a Chelseanél, akkor is 27-28 éves korában is megérné a pénzét (főleg ha Ronaldinho 100 milliót ér...).

Mint azt is tudjuk, hogy a Chelseanél nem számít a pénz, mégis Romannak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha meg akarja szerezni a francia "titánt". Emellett még két jelentős akadály is ellenük dolgozik.

Az első az, hogy Benzema legalább 2009 nyaráig a Lyont akarja szolgálni. A második probléma pedig az, hogy Karim szerint jobban illik a stílusa Olaszországba vagy Spanyolországba, mint a Premier Leaguebe.

Ezek állítások lehet, hogy akadályok, de a mai futballban a pénz nagy úr!

Forrás: www.goal.com
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.