Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sevcsenko: Te jó ég! Mennyire hiányzik Itália!

2008.01.19
Andrij Sevcsenko ugyan anyagilag nagyon előnyös szerződést kötött a Chelsea-vel, ám a pályán lényegesen rosszabbul megy neki, mint korábban a Milanban. Az aranylabdás ukrán támadó kevesebb lehetőséghez jut az angol élvonalban, amely szemmel láthatóan kevésbé fekszik neki, mint korábban a Serie A.

- Az olasz foci fantasztikus! Taktika és intelligencia, ez a két fő jellemzője. Az olasz emberek pedig nagyon értékelik a nagy játékosokat és a jó focit. Angliában máshogy mennek a dolgok, itt a fizikai erő és a gyorsaság dominál. Mondhatnám, hogy az olasz foci olyan, mint a sakk, míg az angol sokkal inkább ösztönös – jelentette ki Seva.

- Nosztalgiát érzek Olaszországgal kapcsolatban. Hiányoznak a barátaim, az olasz jellegzetességek, például az étel. És hiányzik az atmoszféra is, a felfokozott hangulatú meccsek. A dolgok lényegesen nyugodtabbak Londonban – mesélte az ukrán támadó, aki szentimentális érzései ellenére sem tartja valószínűnek, hogy  a közeljövőben újra az olasz bajnokságban játsszon.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.